Waardevolle Afscheidsfotografie

Als afscheidsfotograaf leg ik de momenten en details van de uitvaart van een dierbare vast, met de nadruk op de liefde. Ik fotografeer een uitvaart met respect en ben gepast aanwezig. Altijd met oog voor detail: een prachtig bloemstuk, een kaars die door een nabestaande wordt ontstoken, een spontane knuffel van je kleine meid en die arm op je schouder. 

"Miranda heeft een van de kwetsbaarste momenten van mijn leven in beeld gebracht: de uitvaart van mijn vader. Ik kan niets anders zeggen dan dat ze prachtige foto's heeft gemaakt. Miranda was zowat onzichtbaar op de dag zelf, maar wat zijn de foto's geweldig! Ik kan het iedereen aanraden om uitvaartfoto's te laten maken en dan wel door Miranda."

Ieder afscheid is persoonlijk en uniek. De meeste details ontgaan je in een tijd waarin je voornamelijk geleefd wordt. Je beleeft een afscheid vaak in een roes en maakt niet alles bewust mee. Een beeldreportage van de uitvaart geven je de kans om dierbare momenten op een rustig moment terug te kijken. Je bewaart zo de liefdevolle herinnering van een waardevol afscheid.


Als iets liefs je verlaat, blijft nog altijd de liefde

WERKWIJZE

Vooraf bespreken we jullie wensen en de uitvaart volledig door. Dit kan telefonisch, met de familie en ook met de uitvaartondernemer. We bespreken onder andere welke momenten jullie graag in beeld willen hebben. Dit kunnen momenten zijn zoals het sluiten van de kist, de condoleance, sprekers, aankomst op de rustplaats en het allerlaatste afscheid. 

De gemaakte beelden geven een tastbare herinnering voor altijd en kunnen bijdragen aan de verwerking van het verlies. Binnen 1 week ontvangen jullie een preview van de beelden. Deze zijn via een online (beveiligde) link te bekijken. De complete reportage lever ik ook zo snel mogelijk. 

Vervolgens gaan we aan de slag met de opmaak van het album: een tijdloos, professioneel album wat je altijd kunt bekijken wanneer daar behoefte naar is. Zonder dat de waardevolle, dierbare herinneringen vervagen. De gemaakte beelden geven je troost, je voelt de liefde weer en kunt daar kracht uit halen. Dat is de waarde van afscheidsfotografie.

"Wat een prachtige foto's! Jij hebt kunnen vastleggen hoe wij het hebben beleefd. De slideshow wordt ook zo mooi gevonden door iedereen, alsof ze er toch een beetje bij zijn geweest."

TARIEF

Een uitvaart regel je zo nauwkeurig mogelijk, zodat je een waardig afscheid kunt geven. De mooiste bloemen, een eervolle auto, een hoogwaardige kist en de juiste aankleding van de plechtigheid. Na de uitvaart is dit er allemaal niet meer. Door het inhuren van een afscheidsfotograaf, blijft de herinnering tastbaar. De waardevolle beelden zorgen ervoor dat alles wat je met zoveel liefde hebt geregeld, zichtbaar blijft. Ze houden de herinnering tastbaar. Hierdoor kunnen de foto’s bijdragen aan de verwerking van het verlies.

Ieder afscheid is uniek en persoonlijk en dus vooral maatwerk. Hebben jullie speciale wensen of ideeën? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Tarieven Fotografie Uitvaart

basis
€ 525
3 uur fotografie
50 digitale bestanden
slideshow
afgeschermde online gallery
album 20x20 cm | 15 spreads
uitgebreid
€ 825
6 uur fotografie
150 digitale bestanden
slideshow
afgeschermde online gallery
album 30x30cm | 15 spreads

Alle pakketten zijn inclusief:
- (telefonisch) kennismakingsgesprek met de familie en/of uitvaartbegeleider waarin we jullie wensen bespreken
- online* preview binnen 1 week (afgeschermd met wachtwoord)
- online* fotogalerie (deelbaar met familie)
- slideshow 
- vakkundige selectie en nabewerking van de beelden
- alle geselecteerde en bewerkte beelden in hoge resolutie
- luxe handgebonden professioneel fotoalbum
- reiskosten binnen Nederland (m.u.v. de waddeneilanden)
- BTW

*De online preview en fotogalerie zijn afgeschermd en voorzien van wachtwoord zodat ze alleen voor jullie te bekijken zijn. Foto’s worden niet zomaar zonder toestemming van de nabestaanden online geplaatst.

De pakketten zijn uit te breiden naar wens. Bijvoorbeeld meerdere albums, of een ander formaat. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Het kan zijn dat er bij je uitvaartpolis een vrij te besteden budget beschikbaar is, welke bijvoorbeeld te gebruiken is voor een afscheidsreportage. Informeer hiervoor bij de begrafenisondernemer of verzekeringsadviseur.

REVIEWS

Enorm blij met alle prachtige beelden die Miranda heeft gemaakt tijdens de uitvaart. Ze was zeer gepast aanwezig, en het voelde ook prettig. Het contact via mail/app en telefoon hebben we als heel fijn ervaren, en de persoonlijke touch die zij overal aan heeft gegeven wordt erg gewaardeerd. De foto’s, slideshow en het fotoboek zijn een hele mooie naslag van de uitvaart, en helpen echt in het verwerkingsproces.

Wij gunnen iedereen ‘een Miranda’ in zo’n verdrietige tijd.

- Suzanne | Uitvaartreportage


Heel erg bedankt voor de prachtige foto’s. We zijn er ontzettend blij mee, het zijn zulke dierbare herinneringen, hoewel het soms ook moeilijk is om ze te bekijken. We zijn ervan onder de indruk hoe je de momenten, emoties en sfeer zo authentiek hebt weten vast te leggen.

- Anoniem | Afscheid

Kan ik iets voor jullie betekenen?

Neem vrijblijvend contact op.

Adresgegevens

Miranda van Assema Fotografie

Kaasdragersgilde 2
1671 RE Medemblik

E-mail: info@mirandavanassema.nl
Tel: 06 - 242 514 42

KvK: 60395087
BTW: NL002122286B60

Aangesloten bij

Menu