BRUILOFT

Informatie

BRUILOFT – MEER INFO

Net zoals een trouwjurk of -pak zijn bruidsfoto’s heel persoonlijk. Het een vind je mooier dan het ander. Mijn stijl kun je omschrijven als journalistiek en ongedwongen. Ik fotografeer graag de echte situaties en emoties, jullie pure zelf. Zonder poseren en poespas. Tijdens de dag geef ik daarom zo min mogelijk aanwijzingen en ga ik zo onzichtbaar mogelijk te werk. De momenten die er zijn, zijn meestal al zó mooi!

Spreekt dit jullie aan? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek over jullie wensen en mijn mogelijkheden.

WERKWIJZE

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek over jullie wensen en het verloop van jullie trouwdag. Wanneer jullie hebben geboekt, houden we contact over de verdere invulling van de dag. Ik vind het fijn om te weten hoe de dag er precies uit zal zien, zodat ik goed kan inspelen op de belangrijke momenten die komen.

Tijdens jullie bruiloft beweeg ik zo onzichtbaar mogelijk, zodat jullie optimaal kunnen genieten van deze speciale dag. Ik ga ‘op jacht’ naar die mooie, unieke momenten om daarmee een tijdloze, dierbare reportage van jullie dag te maken. Compleet met details en overzichten.

Na de bruidsreportage ontvangen jullie binnen 1 week een kleine preview. Daarna ga ik met de beelden aan de slag: ik maak een selectie en bewerk ze nauwkeurig. Na 3 tot 4 weken ontvangen jullie een link naar de digitale foto’s. En dan maken jullie de keuze voor de beelden die jullie graag in het album willen. Vervolgens maak ik het album voor jullie. Na goedkeuring wordt het album na 2-3 weken geleverd. Tenslotte ontvangen jullie van mij het album samen met een USB-stick met daarop de foto’s in hoge resolutie.

LOVESHOOT

Wil je nu al ervaren hoe ik te werk ga? Boek dan een Loveshoot ter waarde van € 180! Een leuke manier om elkaar beter te leren kennen en jullie hebben meteen mooie foto’s voor op de uitnodiging. Boek je daarna ook bruidsfotografie, dan krijg je de Loveshoot gratis.

TARIEVEN & PAKKETTEN

Je wilt je trouwfoto’s nog jaren terug kunnen kijken. En deze worden steeds waardevoller naarmate de tijd verstrijkt. Daarom is bruidsfotografie altijd inclusief een professioneel fotoalbum. Een mooi album van goede kwaliteit waarin jullie unieke bruidsfoto’s het best tot hun recht komen.

Neem contact op:

info@mirandavanassema.nl

06 - 242 514 42

Medemblik, Noord Holland

Aangesloten bij:

Volg mij:

Menu