Ongedwongen Familiefotografie ‘Day in the Life’

Tijdens een Day in the life fotoshoot maak ik een fotoreportage van jullie echte leven, jullie gezin op dit moment. Want juist die kleine, dagelijkse momentjes zijn zo ontzettend waardevol.

"Wat een prachtige fotocollectie. Geweldig! Je beleeft de hele dag weer opnieuw als je de foto's bekijkt. We zijn er ontzettend blij mee. Miranda, hartstikke bedankt voor deze prachtige foto’s!"

Tijdens een Day in the life fotoshoot staat plezier bovenaan. Ik ga mee in jullie dag en fotografeer hoe het is. Een mooi tijdloos en waardevol beeldverslag!

We don't remember days, we remember moments ~ Cesare Pavese

WERKWIJZE

Een Day in the life fotoreportage is een beeldverslag van een normale dag uit jullie leven, van jullie gezin. Tijdens zo’n reportage beleef ik een hele of halve dag met jullie mee en leg ik jullie leven vast zoals het op dat moment is (documentaire familiefotografie). Jullie hoeven er niks voor te doen, gewoon zijn zoals jullie zijn. Want zo zijn jullie op z'n mooist! Ik fotografeer de echte situaties, emoties, jullie pure zelf. Dat is misschien wat onwennig in het begin. Maar geloof mij, dat went snel. Jullie zullen mij al snel niet meer in de gaten hebben.

Tijdens de fotosessie ga ik mee in jullie dag, naar waar jullie naartoe gaan: naar opa en oma, naar buiten, de hond uitlaten, spelen in de speeltuin, boodschappen doen of een combinatie van activiteiten. Ik ga mee in jullie ritme en laat jullie je eigen gang gaan. En gaat het even niet zoals je had verwacht? Of gaat er iets mis? Geen paniek! Ook de kleine missers kunnen de mooiste herinneringen zijn.

Na de shoot ontvangen jullie een online link waarop de foto's te bekijken en te downloaden zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met de opmaak van het album; een prachtig naslagwerk!

TARIEF

Day in the life Basis - 2 uur 

€ 295,-

Day in the life Standaard - 4 uur

€ 545,-

Day in the life Uitgebreid - 6 uur

€ 995,-Inclusief:

- Handgemaakt mini album met daarin de mooiste foto's
- Online fotogralerij deelbaar met familie en vrienden
- Reiskosten tot 25km buiten Medemblik, daarbuiten € 0,35 per km
- BTW

REVIEWS


Zeer professioneel en je ontvangt veel waar voor je geld. Een absolute aanrader!

- Fam. Schoenmaker


Wat een prachtige fotocollectie en wat een grote hoeveelheid foto’s. Geweldig! Je beleeft de hele dag weer opnieuw als je de foto's bekijkt. We zijn er ontzettend blij mee. Miranda, hartstikke bedankt voor deze prachtige foto’s!

- Kees en Ria | Familiefeest

Enthousiast?

Stuur mij een berichtje!

BLOG

Bekijk de blog pagina's van enkele voorgaande day in the life reportages:

Adresgegevens

Miranda van Assema Fotografie

Kaasdragersgilde 2
1671 RE Medemblik

E-mail: info@mirandavanassema.nl
Tel: 06 - 242 514 42

KvK: 60395087
BTW: NL002122286B60

Aangesloten bij

Menu