"Enjoy the little things, for one day you may look back and realize they were the big things" ~ Robert Brault

DAY IN THE LIFE SHOOT

In onze dagelijkse hectiek vergeten wij het nog wel eens: genieten. Het hoeven geen grote dingen te zijn. Juist in de allerkleinste dagelijkse dingen ligt ons geluk. Een knipoog van je kind, een kopje thee in de ochtendzon, het wakker worden van je kleinste, het kwispelende staartje van je hond, 's avonds knus samen op de bank, je kinderen die opgaan in hun spel, of hun kleine ruzietjes... Deze momenten zijn zo gewoon en tegelijkertijd zo ontzettend waardevol. Ze zijn het waard om vastgelegd te worden.

Dat is wat ik met een ‘Day in the Life’ reportage graag doe: een fotoreportage maken van een normale dag uit jullie leven, van jullie gezin. Gewoon, een alledaagse dag. Want juist daarin zitten de momenten die de dierbaarste herinneringen zullen worden. Puur en echt, precies zoals jullie zijn. Die gewone, lieve, intieme, knuffelige, soms chagrijnige dagelijkse momenten zijn de meest waardevolle herinneringen voor later!

"Collect moments, not things" ~ Paul Coelho

TARIEVEN & PAKKETTEN

Je wilt nog jaren terug kunnen kijken op je beelden. En deze worden steeds waardevoller naarmate de tijd verstrijkt. Daarom zijn mijn reportages altijd inclusief een professioneel fotoalbum. Een mooi album van goede kwaliteit waarin jullie beelden het best tot hun recht komen. 

PORTFOLIO

Bekijk mijn recente werk

Neem contact op:

info@mirandavanassema.nl

06 - 242 514 42

Medemblik, Noord Holland

Aangesloten bij:

Volg mij:

Menu