Day in the Life reportage - Roos & Saar

Een dag uit het leven van dDe tweelingzussen Roos & Saar. Samen met hun ouders wonen zij in Beverwijk, waar ik een dagdeel was om hen te fotograferen. Een gewone, alledaagse dag. Een dag waarop er gespeeld werd, er taarten zijn gebakken, ze in de speeltuin zijn geweest en oma nog even op visite kwam. e tweelingzussen Roos & Saar. Samen met hun ouders wonen zij in Beverwijk, waar ik een dagdeel was om hen te fotograferen. Een gewone, alledaagse dag. Een dag waarop er gespeeld werd, er taarten zijn gebakken, ze in de speeltuin zijn geweest en oma nog even op visite kwam. 

Een mooie zomerse dag was het, toen ik bij Roos & Saar thuis was. Heerlijk om in hun eigen achtertuin te spelen. En waarom zou je gewoon schommelen als je ook rondjes kunt draaien en je zus daarmee kan helpen?

Na een heerlijke maaltijd is het goed om even uit te buiken.

Taarten bakken is altijd een goed idee! En natuurlijk moet de versiering die op de taart moet komen, ook uitgebreid geproefd worden. Eigenlijk stiekem, zodat mama het niet ziet. Maar voor je het weet, ben je gesnapt! 

Als je vindt dat de slagroom genoeg geklopt is, dan trek je alvast de stekker eruit.

Het leukste van het zelf maken van een taart of ander gebak is het schoonlikken van de gardes!

Even stiekem snel proeven van die slagroom.

Als de taart klaar is, is het tijd om naar de speeltuin te gaan, die op loopafstand van het huis is.

De middag wordt afgesloten met een heuse dansvoorstelling die Roos en Saar voor hun ouders opvoeren.

Zin in een fotoshoot?

Neem vrijblijvend contact op.