Familieportret
Een mooi portret samen met je gezin

Ontspannen Familieportret

Een familieportret laten maken van jullie eigen gezin? Gewoon, een mooie foto met elkaar? Even een momentje met elkaar en tegelijkertijd maken we een ontspannen en spontane gezinsfoto’s.

“Schitterende en ontspannen foto’s van ons samen. Miranda bedankt, voor ons is het goud!”

TIP: Een gezinsfoto is het perfecte cadeau voor Oma! 

Werkwijze

Het meest gevraagd door oma en opa; ‘gewoon’ een mooie gezinsfoto. Met dit pakket supersnel geregeld! Je krijgt er standaard een klein mini-album bij! Leuk om cadeau te geven en te krijgen!

De fotoshoot verloopt ontspannen en is een belevenis voor het hele gezin. Echt even tijd voor elkaar. De shoot duurt ongeveer 1 uur waarin we ongedwongen foto’s maken. Geen stijve, geposeerde portretten, maar leuke, spontane foto’s.

Na de shoot ontvangen jullie een online link waarop de foto’s te bekijken zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met de opmaak van het mini-album; een leuke herinnering!

“Wat een heerlijke middag! Je hebt ons zo ontspannen gefotografeerd, we hadden niet altijd door dat je aan het fotograferen was. Alles ging heel natuurlijk. Blij met de prachtige foto’s die je hebt gemaakt!”

Tarief Familieportret

Een familiereportage wordt geleverd met een professioneel, handgemaakt foto-album. Een tijdloos album waarop je altijd kunt terug kijken. De foto’s die erin komen bepalen we samen. Daarnaast ontvang je een mooie slideshow waarmee je de fotoreportage op tv thuis kunt herbeleven. Alle pakketten zijn inclusief deze extra’s.

Hebben jullie speciale wensen of ideeën? Neem vrijblijvend contact met mij op.

standaard

245
00
  • 10 digitale bestanden
  • persoonlijke online galerij
  • handgemaakt mini album

*Bovenstaande prijzen zijn geldig tot 31-12-2022

Inclusief:

*De online preview en fotogalerie zijn afgeschermd en voorzien van wachtwoord zodat ze alleen voor jullie te bekijken zijn. Foto’s worden niet zomaar zonder toestemming van nabestaanden online geplaatst.

De pakketten zijn uit te breiden naar wens. Bijvoorbeeld meerdere albums, of een ander formaat. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Portfolio Familieportret

Hieronder een kleine impressie van een aantal gezinnen en families waarvan ik een mooi familieportret heb mogen maken.

Zin in een fotoreportage met je gezin?

Neem vrijblijvend contact op.