Kraamfotografie
Reportage van de eerste periode van je pasgeboren kindje

Kraamfotografie

Een nieuw kindje, de kraamtijd is een bijzondere periode. De baby kamer, de kleertjes, de eerste visite. Momenten die nooit meer terugkomen. Zo waardevol om vast te laten leggen!

“Als ik er naar kijk dan voel ik me zó gelukkig! Dan word ik zo vrolijk en blij van het zien van ons op de foto’s.”

Tijdens een Kraamreportage staat het belang van de baby bovenaan. Ik kom bij jullie thuis en fotografeer al die kleine, eerste, heerlijke momentjes. Het aankleden, in bad doen, borstvoeding, kraamvisite, alles wat er maar gebeurd. Geen poseren, geen poespas, maar real-life! Resultaat? Een mooi tijdloos en waardevol beeldverslag!

Werkwijze

Het mooiste moment is om de kraamreportage te plannen tijdens een van de allereerste dagen. Juist die eerste momenten samen zijn zo waardevol! De kennismaking met opa en oma, of broer en zus, de verzorging thuis, die echte eerste kraamtijd.

De fotoshoot vind bij jullie thuis plaats, maar kan ook in ’t ziekenhuis zijn als je daar nog even moet blijven. We fotograferen ongeveer 1 à 1,5 uur op een ongedwongen, journalistieke manier. Dat betekend dat ik vastleg wat er gebeurd, en jullie niet hoeven te poseren.

Na de shoot ontvangen jullie een online link waarop de foto’s te bekijken en te downloaden zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met de opmaak van het album; een prachtig naslagwerk!

“Ik smelt nog weg bij het zien van de heerlijke foto’s. Wat was ze nog klein en kwetsbaar. Zo mooi dat we dit hebben laten vastleggen, ze groeit ook zo snel.”

Tarief Kraamfotografie

Iedere Kraamreportage wordt geleverd met een professioneel, handgemaakt foto-album. Een tijdloos album waarop je altijd kunt terug kijken. De foto’s die erin komen bepalen we samen. Daarnaast ontvang je een mooie slideshow waarmee je de fotoreportage op tv thuis kunt herbeleven. Alle pakketten zijn inclusief deze extra’s.

Iedere fotoreportage is uniek en persoonlijk en dus vooral maatwerk. Hebben jullie speciale wensen of ideeën? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Kraamreportage

375
00
  • 2 uur fotografie
  • slideshow
  • persoonlijke online galerij
  • album 15x15cm | 8 spreads

*Bovenstaande prijzen zijn geldig tot 31-12-2021

Inclusief:

Portfolio Kraamfotografie

Hieronder een kleine impressie van een aantal gezinnen waarbij ik een kraamreportage heb mogen maken.

Zin in een kraamreportage?

Neem vrijblijvend contact op.