Zwangerschapsfotografie
Die mooie, unieke periode vastgelegd

Ontspannen zwangerschapsfotografie

Gefeliciteerd! Jullie zijn zwanger! Een mooie, bijzondere en unieke periode die jullie samen beleven. Een tijd die niet zomaar weer terug komt. Tijdens een zwangerschapsreportage leggen we deze periode vast. Mooie, liefdevolle beelden van jullie samen!

“Een fijne, ontspannen fotosessie hebben wij Miranda gehad en wat zijn de foto’s mooi geworden! Een fijne herinnering aan een bijzondere tijd.”

Tijdens een Zwangerschaps fotoreportage staat ontspanning bovenaan. Op een mooie locatie buiten, maken we enkele ontspannen foto’s van jullie samen. Resultaat? Prachtige beelden van deze bijzondere tijd uit jullie leven. Momenten om te koesteren!

Werkwijze

De periode dat je met zwangerschapsverlof bent is een mooie tijd om een zwangerschaps fotoreportage te boeken. De fotoshoot kan plaatsvinden buiten op een mooie locatie, maar eventueel ook in de studio. We bespreken vooraf waar we gaan fotograferen. Uiteraard houden we rekening met de omstandigheden en zorgen we ervoor dat het comfortabel is, en je niet te veel hoeft te lopen of klauteren. Voorafgaand aan de shoot hebben we contact wat jullie graag in de beelden terug willen zien.

Tijdens de shoot zijn we ongeveer 1 uur aan het fotograferen. Het is een ontspannen fotosessie, echt even tijd voor jullie samen. Hebben jullie al kinderen? Neem ze dan vooral mee! Het is heel leuk om deze hierbij te betrekken.

Na de shoot ontvangen jullie een online link waarop de foto’s te bekijken en te downloaden zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met de opmaak van het album; een prachtig naslagwerk!

“Wat een fijne fotoshoot hebben we bij je gehad tijdens mijn zwangerschap. We zijn zo blij met de mooie beelden van deze bijzondere tijd. Dank je wel!”

Werkwijze Fotografie Belevenis

Kennismaken

Tijdens een telefonisch gesprek leer ik jullie graag beter kennen. Ik hoor graag wat meer over jullie mooie band samen en jullie verhaal. Wat brengt jullie samen en wat is er uniek in de ander? We bespreken ook wat jullie graag terug willen zien in beeld en waar je het in huis wilt terugzien.

Fotograferen

Tijdens de fotografie sessie is het vooral volop genieten van elkaar. De sessie kan buiten plaatsvinden op een mooie plek die belangrijk voor jullie is. Of binnen in onze studio op een zwarte of witte achtergrond. We leggen de mooie en bijzondere band die jullie samen hebben vast op beeld. 

Showtime

Na afloop van de fotografie sessie is het tijd voor ontspanning en te genieten van de gemaakte beelden. Ik presenteer de beelden graag op groot scherm middels een gave slideshow.
Daarna ontwerpen we samen een uniek, persoonlijk kunstwerk op maat voor in jullie huis, een gave herinnering!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Tarief Zwangerschaps fotografie

opnamekosten

studio / outdoor
150
  • 100,- besteltegoed *
  • outdoor; excl. reiskosten
Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Samenvatting nadat de Fotografie Belevenis is geboekt;

Portfolio Zwangerschapsfotografie

Hieronder een kleine impressie van een aantal Zwangerschaps reportages die ik heb gefotografeerd.

Zin in een fotoreportage?

Neem vrijblijvend contact op.