Zwangerschapsfotografie
Die mooie, unieke periode vastgelegd

Ontspannen zwangerschapsfotografie

Gefeliciteerd! Jullie zijn zwanger! Een mooie, bijzondere en unieke periode die jullie samen beleven. Een tijd die niet zomaar weer terug komt. Tijdens een zwangerschapsreportage leggen we deze periode vast. Mooie, liefdevolle beelden van jullie samen!

“Een fijne, ontspannen fotosessie hebben wij Miranda gehad en wat zijn de foto’s mooi geworden! Een fijne herinnering aan een bijzondere tijd.”

Tijdens een Zwangerschaps fotoreportage staat ontspanning bovenaan. Op een mooie locatie buiten, maken we enkele ontspannen foto’s van jullie samen. Resultaat? Prachtige beelden van deze bijzondere tijd uit jullie leven. Momenten om te koesteren!

Werkwijze

De periode dat je met zwangerschapsverlof bent is een mooie tijd om een zwangerschaps fotoreportage te boeken. De fotoshoot kan plaatsvinden buiten op een mooie locatie, maar eventueel ook in de studio. We bespreken vooraf waar we gaan fotograferen. Uiteraard houden we rekening met de omstandigheden en zorgen we ervoor dat het comfortabel is, en je niet te veel hoeft te lopen of klauteren. Voorafgaand aan de shoot hebben we contact wat jullie graag in de beelden terug willen zien.

Tijdens de shoot zijn we ongeveer 1 uur aan het fotograferen. Het is een ontspannen fotosessie, echt even tijd voor jullie samen. Hebben jullie al kinderen? Neem ze dan vooral mee! Het is heel leuk om deze hierbij te betrekken.

Na de shoot ontvangen jullie een online link waarop de foto’s te bekijken en te downloaden zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met de opmaak van het album; een prachtig naslagwerk!

“Wat een fijne fotoshoot hebben we bij je gehad tijdens mijn zwangerschap. We zijn zo blij met de mooie beelden van deze bijzondere tijd. Dank je wel!”

Tarief Zwangerschaps fotografie

Iedere Zwangerschapsreportage wordt geleverd met een professioneel, handgemaakt foto-album. Een tijdloos album waarop je altijd kunt terug kijken. De foto’s die erin komen bepalen we samen. Daarnaast ontvang je een mooie slideshow waarmee je de fotoreportage op tv thuis kunt herbeleven. 

Hebben jullie speciale wensen of ideeën? Neem vrijblijvend contact met mij op.

standaard

245
00
  • min. 25 digitale bestanden
  • slideshow
  • persoonlijke online galerij
  • album 15x15cm | 8 spreads

*Bovenstaande prijzen zijn geldig tot 31-12-2021

Inclusief:

*De online preview en fotogalerie zijn afgeschermd en voorzien van wachtwoord zodat ze alleen voor jullie te bekijken zijn. Foto’s worden niet zomaar zonder toestemming van nabestaanden online geplaatst.

De pakketten zijn uit te breiden naar wens. Bijvoorbeeld meerdere albums, of een ander formaat. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Tip!

Boek een zwangerschapsreportage in combinatie met een kraamreportage en betaal slechts € 450. Dit is inclusief een mooi mini album van 15 x 15 cm | 15 spreads, met de mooiste beelden uit beide reportages. Een prachtige herinnering aan een hele mooie en bijzondere tijd!

Portfolio Zwangerschapsfotografie

Hieronder een kleine impressie van een aantal Zwangerschaps reportages die ik heb gefotografeerd.

Zin in een fotoreportage?

Neem vrijblijvend contact op.