FAMILIEPORTRET

"Schitterende en ontspannen foto’s van ons samen. Miranda bedankt, voor ons is het goud!"

Een familieportret laten maken van jullie eigen gezin? Gewoon, een mooie foto met elkaar? Een momentje met elkaar en tegelijkertijd maken we een ontspannen en spontane gezinsfoto.

TIP: Een gezinsfoto is het perfecte cadeau voor Oma! 

Family. Where life begins and love never ends.

WERKWIJZE

Het meest gevraagd door oma en opa; 'gewoon' een mooie gezinsfoto. Met dit pakket supersnel geregeld! Je krijgt er standaard een klein mini-album bij! Leuk om cadeau te geven en te krijgen!

De fotoshoot verloopt ontspannen en is een belevenis voor het hele gezin. Echt even tijd voor elkaar. De shoot duurt ongeveer 1 uurtje waarin we ongedwongen foto's maken. Geen stijve, geposeerde portretten, maar leuke, spontane foto's.

Na de shoot ontvangen jullie een online link waarop de foto's te bekijken zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met de opmaak van het mini-album; een leuke herinnering!

TARIEF

Familieportret

€ 195,-Inclusief:

- 5 personen. Per persoon extra; € 25
- handgemaakt mini album met daarin de mooiste foto's
- 10 foto's naar keuze in hoge resolutie
- online fotogralerij deelbaar met familie en vrienden
- reiskosten tot 25km buiten Medemblik, daarbuiten € 0,35 per km
- BTW

REVIEWS


In September met jou een shoot mogen doen die we gewonnen hadden met de Team Tessa loterij. Superspannend, omdat we allemaal niet houden van op een foto staan. En hoe zou Jasper het doen?? Het werd een grandioze middag. De klik tussen Jasper en jou was er meteen. Plus de nodige zwarte pieten en daar kwamen de mooie foto's. Nogmaals bedankt en wat zullen we reclame voor jou maken!!!

- Fam. Koelman


Op 1 april hadden wij met Miranda afgesproken voor een fotoshoot met z’n vieren, mijn tweelingzus en onze mannen. Wat een succes! Het Amsterdamse Bos had onze voorkeur en Miranda verraste ons met een unieke plek. Schitterende, ontspannen foto’s. Miranda bedankt, voor ons is het goud!

- Jaap & Wil | Familiereportage

Enthousiast?

Stuur mij een berichtje!

BLOG

Bekijk de blog pagina's van enkele voorgaande portretten van enkele gezinnen en families die je voor zijn gegaan:

Adresgegevens

Miranda van Assema Fotografie

Kaasdragersgilde 2
1671 RE Medemblik

E-mail: info@mirandavanassema.nl
Tel: 06 - 242 514 42

KvK: 60395087
BTW: NL002122286B60

Aangesloten bij

Menu