Forever Session

Celebrate Love & Connection

Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Ongedwongen

Volledig jezelf kunnen zijn samen met je lief. Geen poespas of statig poseren. Echt even een momentje samen met elkaar. Gewoon genieten op een ongedwongen manier. Ik hou van een ontspannen setting en doordat we vooraf contact hebben weten we precies welke momenten er toe doen en wat we van elkaar verwachten.

Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Professioneel

Een flinke dosis professionele bagage neem ik mee; niet alleen maak ik gebruik van professionele camera apparatuur en lenzen, in mijn nabewerking kan ik niet zonder professionele software, daarnaast zorg ik voor goede back-up van de beelden.

Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Authentiek

Mijn stijl qua fotografie? Vooral documentair ofwel journalistiek. Dat wil zeggen dat ik niets in scène zet en gewoon fotografeer zoals de situatie is. Registreren i.p.v. regisseren. Het resultaat? Een èchte reportage van jullie pure zelf. Zonder poseren of poespas, want het echte leven is al mooi genoeg!

Geen saaie fotografie sessie

Een Forever Session is een Fotografie Belevenis samen met je partner waarbij de liefde voor elkaar centraal staat. Dolgelukkig zijn jullie met elkaar en waarom deze mooie connectie en liefde niet vastleggen voor altijd? 

Deze Fotografie Sessie lijkt misschien op een Loveshoot, wat vaak voor het huwelijk wordt gepland. Maar de Forever Session is meer dan dat. Het gaat niet alleen om het maken van mooie beelden, maar juist jullie liefde voor elkaar staat centraal. Jullie connectie en band onderling. Beelden waar jullie liefde en chemie vanaf spat!!

Werkwijze Fotografie Belevenis

Kennismaken

Tijdens een telefonisch gesprek leer ik jullie graag beter kennen. Ik hoor graag wat meer over jullie mooie band samen en jullie verhaal. Wat brengt jullie samen en wat is er uniek in de ander? We bespreken ook wat jullie graag terug willen zien in beeld en waar je het in huis wilt terugzien.

Fotograferen

Tijdens de fotografie sessie is het vooral volop genieten van elkaar. De sessie kan buiten plaatsvinden op een mooie plek die belangrijk voor jullie is. Of binnen in onze studio op een zwarte of witte achtergrond. We leggen de mooie en bijzondere band die jullie samen hebben vast op beeld. 

Showtime

Na afloop van de fotografie sessie is het tijd voor ontspanning en te genieten van de gemaakte beelden. Ik presenteer de beelden graag op groot scherm middels een gave slideshow.
Daarna ontwerpen we samen een uniek, persoonlijk kunstwerk op maat voor in jullie huis, een gave herinnering!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Portfolio Forever Session

Een kleine impressie van een Forever Sessions die ik heb gefotografeerd zie je hieronder.

Zin in een liefdevolle reportage?

Neem vrijblijvend contact op om nader kennis te maken.

Wat klanten zeggen...

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Een greep uit de recensies deel ik hieronder. Meer recensies lees je hier op deze pagina.

Blij & Gelukkig

Als ik er naar kijk dan voel ik me zó gelukkig! Dan word ik zo vrolijk en blij van het zien van ons op de foto’s. We genieten dus volop van je foto’s! Ongelooflijk dat een foto toch zoveel bij een mens los kan maken. We kijken nog elke dag met veel plezier terug op de fotoshoot. Zo leuk! Als we de foto’s weer zien en bekijken dan zitten we beiden weer te stralen!

Waardevol

Wat een geweldig mooie foto’s. Heel erg mooi om te zien hoe je de emoties hebt vastgelegd. Wij zijn daar erg blij mee en het brengt ons weer terug naar die momenten. Ontzettend bedankt!!

Enthousiast

Jos houdt niet zo van de camera en van foto’s maken. De manier waarop Miranda foto’s maakte, maakte ons, ja zelfs Jos, enthousiast. Er zijn super leuke foto’s uitgekomen. Lekker spontaan, precies zoals we zijn! Daarom raden wij Miranda zeker aan als je leuke, spontane foto’s wilt hebben en niet zulke stijve foto’s met poses. Miranda, nogmaals bedankt. We hebben nog steeds plezier van onze foto’s.

Opnamekosten en verdere informatie

opnamekosten

studio / outdoor
150
  • 100,- besteltegoed *
  • outdoor; excl. reiskosten
Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Samenvatting nadat de Forever Session is geboekt;

Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Hoi! Ik ben Miranda!

Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp.  Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Meer informatie?

Heb je vragen over mijn reportages, werkwijze of wil je weten of ik beschikbaar ben? Neem dan vrijblijvend contact via onderstaande button of bel/app naar 06 – 242 514 42.