Dé Fotografie Belevenis samen met degene die je liefhebt

Onze werkwijze

Fotografie Belevenis samen met degene die je lief hebt

Niet zomaar even een mooie foto laten maken met elkaar, geen stijf portret voor in een lijstje. Maar juist de tijd nemen voor elkaar, genieten van het moment en de connectie samen. Even samenzijn, zonder afleiding van schermpjes. Tijdens een Fotografie Belevenis geef ik jullie deze tijd graag en leg ik jullie, unieke connectie vast. De liefde voor elkaar vastgelegd in beeld. 

In een tijd waarin alles steeds digitaler wordt is tijd nemen voor elkaar belangrijk. In de waan van de dag worden we veel afgeleid door schermpjes en leven we langs elkaar heen. Connectie is belangrijk.

Natuurlijk wil je dat showen in je huiskamer zodat altijd met liefde kunt terugkijken naar die bijzondere band die jullie samen hebben.
Maar een mooie foto maken die je groot aan de muur wilt hangen kost meer tijd, planning en ervaring. Om ervoor te zorgen dat iedere klant een mooie collectie krijgt met hun eigen, persoonlijk verhaal, nemen wij iedereen mee op reis in deze belevenis.

Deze belevenis start met een telefoongesprek over jou en degene die je lief hebt waar in ik jullie graag beter leer kennen. Daarna volgt de Fotografie Sessie waarbij wij de mooiste momenten vastleggen op beeld. Aansluitend presenteren wij graag het resultaat op groot scherm en helpen wij je met het ontwerpen van een mooi, persoonlijk kunstwerk waarna je deze direct kunt betellen en afrekenen.

Dit gedeelte van de belevenis is klaar zodra je het kunstwerk ophaalt en thuis ophangt op een mooie plek. Waar het pronkt aan de muur en je altijd herinnerd wordt aan die dierbare momenten met elkaar. Een herinnering om te koesteren, die altijd blijft.

Stap 1 - Kennismaken

Tijdens een telefonisch gesprek leren wij jullie graag beter kennen. We horen heel graag meer over jullie, mooie eigenschappen en de bijzonderheden die zo kenmerkend zijn voor jullie relatie. Ook horen we graag meer over de band die jullie samen hebben, en de verhalen, momenten die je graag vast wilt laten leggen om te kunnen blijven herinneren. Zijn er specifieke dingen die je graag terug wilt zien, specifieke momenten, details? 

Ook horen we graag waar je deze specifieke momenten terug zou willen zien in huis, zodat we je kunnen helpen met een mooi, persoonlijk kunstwerk. Op basis van je wensen en mogelijkheden doen we een passend voorstel.

Na boeking ontvang je een schriftelijke bevestiging per post en bijgesloten een mooie brochure met alle informatie.

Stap 2 - Fotografie Sessie

Tijdens de fotografie sessie nemen we voldoende tijd om te wennen aan de omgeving en onze apparatuur. Jullie belang staat altijd bovenaan. Ik vind het belangrijk dat jullie ontspannen en helemaal jezelf kunt zijn. De fotosessie moet een leuke activiteit samen zijn.

Tijdens het fotograferen werken wij samen om ervoor te zorgen dat de jullie op de beste manier worden vastgelegd. We zorgen er samen voor dat de momenten en details die je graag terug wil zien vastgelegd worden. De fotografie sessie is meer dan alleen fotograferen, maar ook juist genieten van en met elkaar, het moment vieren!

Stap 3 - Showtime

Het leukste gedeelte! Tijd voor ontspanning en te gaan genieten van de presentatie van de gemaakte beelden. Dit kan direct na de fotografie sessie, of we maken een aparte afspraak. Belangrijk is dat iedereen erbij kan zijn.

Deze ontwerp- en bestelsessie start met een gave slideshow van een selectie van de beelden, waarna we alle beelden bekijken op groot scherm. Daarna ontwerpen we samen een uniek, persoonlijk kunstwerk op maat voor in jullie huis, een gave collectie voor aan de muur, passend bij jullie wensen, met het verhaal van jullie hond. 
Ook een mooi album of portretbox behoort tot de mogelijkheden.

Een tijdloos product dat jullie terugbrengt naar die mooie momenten samen. Een waardevolle herinnering om te koesteren!

Zwangerschapsfotografie met klein kind

Miranda fotografeert op een ongedwongen manier en weet daarmee mooie momenten heel spontaan en natuurlijk vast te leggen. Een fotoshoot met haar is bovendien een heel leuke en gezellige ervaring, de service is heel goed en het resultaat is altijd prachtig.

Marianne

Persoonlijk kunstwerk

Bekijk hier de beschikbare collecties voor een persoonlijk kunstwerk aan de muur, een gaaf foto album of portretbox.

Bestellen van persoonlijk kunstwerk of product

Tijdens de ontwerp- en bestelsessie kun je direct je order plaatsen. Het is belangrijk dat iedereen daarbij aanwezig is. 
Bij plaatsen van de order vragen we je om deze direct te voldoen, zodat alles direct kan worden besteld. Na ca. 4 weken zijn de producten gereed om af te halen in studio.

Je kunt ter plaatse betalen met pin, creditcard of directe overschrijven. Via email ontvang je de factuur. Wil je in termijnen betalen? Informeer naar de voorwaarden.

Bekijk hier de beschikbare collecties voor een persoonlijk kunstwerk aan de muur, een gaaf foto album of portretbox.

Opname kosten en verdere informatie

Opnamekosten

150
 • uitgebreide telefonische kennismaking
 • Filmische onthulling van de gemaakte beelden in de studio
 • ontwerp- en bestelsessie, waarbij wij samen een mooi product op maat maken
 • outdoor; excl. reiskosten
 • tot max. 5 personen
 • de opnamekosten bevat geen producten of bestanden
 • Actie: Tijdelijk incl. € 100 besteltegoed*

Wall Art en Producten

 • single piece wall-art v.a. € 350 (40x60cm)
 • luxe collectie v.a. € 950
 • passe partout box v.a. € 245
 • album v.a. € 150
 • Digitale High Ress bestanden v.a. € 125 /st
Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Samenvatting nadat je Fotografie Belevenis is geboekt

Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Enthousiast?

Boek een unieke Fotografie Belevenis!

Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Fotostudio Zevenhuis

Hiernaast laat ik je graag een kleine impressie van onze fotostudio in Zwaag zien. Het is een fijne studio die van alle gemakken is voorzien. Met de juiste materialen en professionele apparatuur maken we prachtige beelden tijdens de fotografie sessie.

De studio is gevestigd op het industrieterrein Zevenhuis, in Zwaag. Gelegen langs de Westfrisiaweg, vlak achter McDonalds Hoorn Noord. Erg goed bereikbaar en goed aan te rijden vanaf de A7, slechts 40 autominuten van Amsterdam!

Waarom kiezen voor een Fotografie Belevenis?

We leven in een tijd waarin alles steeds digitaler wordt en we veel worden afgeleid door schermtijd, waardoor de echte connectie met elkaar onbedoeld steeds minder wordt.

Tijdens een Fotografie Belevenis draait het niet alleen om het maken van een mooie foto, maar juist even tijd nemen met elkaar. Even samenzijn, in het moment en genieten van elkaar. 

Tijdens het fotograferen leg ik deze mooie, unieke connectie tussen jullie graag vast. 

Een waardevolle, tastbare herinnering voor altijd om te koesteren. Beelden die je terugnemen naar dat moment samen en voor altijd een fijn gevoel geeft.

Daarnaast nemen wij ook een hoop professionele ervaring mee in de fotografie sessie waardoor wij ongedwongen en puur kunnen fotograferen.

Hoi! Ik ben Miranda!

Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp.  Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Zin in een unieke Fotografie Belevenis samen met je degene die je liefhebt?

Neem vrijblijvend contact via onderstaande button of bel/app naar 06 – 242 514 42.