Loveshoot
Vier de liefde!

Ontspannen Loveshoot

De liefde mag gevierd worden! Stapelgek zijn jullie op elkaar, waarom zou je dit niet vastleggen voor altijd? Of je nou pas verliefd bent, net verloofd of allang getrouwd, dat maakt niet uit! Een loveshoot is hèt moment om eindelijk samen met elkaar goed op de foto te gaan. Bewust tijd nemen voor elkaar, met mooie foto’s als resultaat.

Tijdens een loveshoot leg ik jullie liefde voor elkaar vast op een spontane, ongedwongen, natuurlijke manier. Niets geposeerd, maar juist wie jullie echt zijn, echte momenten en echte emoties. Door een goede interactie met elkaar ontstaan er voldoende leuke momenten en mooie emoties. Aan jullie de enige taak om vooral te genieten van elkaar, dan fotografeer ik de liefde!

Als ik er naar kijk dan voel ik me zó gelukkig! Dan word ik zo vrolijk en blij van het zien van ons op de foto’s. We genieten dus volop van je foto’s! Ongelooflijk dat een foto toch zoveel bij een mens los kan maken. We kijken nog elke dag met veel plezier terug op de fotoshoot. Zo leuk! Als we de foto’s weer zien en bekijken dan zitten we beiden weer te stralen!”

Werkwijze

We maken de foto’s op een locatie naar keuze, dat kan overal zijn. Ik ga graag naar buiten, naar een bosgebied, park of lekker naar het strand. Liever binnen fotograferen? Dat kan ook! Ik heb de beschikking over een studio die van alle gemakken is voorzien! Mijn studio bevind zich op industrieterrein Zevenhuis, in Zwaag (Hoorn).

Tijdens het fotograferen kunnen jullie volledig jezelf zijn. Ik hou van spontane en ongedwongen foto’s en daarom zal ik jullie niet in benarde posities of stijve houdingen zetten. Alles verloopt natuurlijk waarbij jullie volledig aandacht hebben voor elkaar en de fotoshoot zo echt even ‘quality-time’ is met zijn tweetjes.

Na de reportage ontvangen jullie binnen 48 uur een kleine preview. Daarna ga ik met alle beelden aan de slag, maak een selectie en bewerk ze nauwkeurig. Na ca. 2-3 weken zijn de beelden klaar en ontvangen jullie en link waar de foto’s digitaal te bekijken zijn. Hier kunnen jullie ook de keuze maken voor de beelden die je graag in hoge resolutie wilt ontvangen.

Laat jullie liefde vastleggen en boek een Loveshoot

“Wat een geweldig mooie foto’s. Heel erg mooi om te zien hoe je de emoties hebt vastgelegd. Wij zijn daar erg blij mee en het brengt ons weer terug naar die momenten. Ontzettend bedankt!!”

Tarief Loveshoot

Iedere Loveshoot wordt geleverd met een professioneel, handgemaakt foto-album. Een tijdloos album waarop je altijd kunt terug kijken. De foto’s die erin komen bepalen we samen. Daarnaast ontvang je een mooie slideshow waarmee je de fotoreportage op tv thuis kunt herbeleven. Alle pakketten zijn inclusief deze extra’s.

Hebben jullie speciale wensen of ideeën? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Loveshoot

245
00
  • min. 25 digitale bestanden
  • slideshow
  • persoonlijke online galerij
  • album 15x15cm | 8 spreads

*Bovenstaande prijzen zijn geldig tot 31-12-2021

Inclusief:

De pakketten zijn uit te breiden naar wens. Bijvoorbeeld meerdere albums, of een ander formaat. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Portfolio Loveshoot

Hieronder een kleine impressie van een aantal lieve en vrolijke koppels die ik heb gefotografeerd.

Zin in een fotoreportage?

Neem vrijblijvend contact op.