Loveshoot – informatie

De liefde mag gevierd worden! Stapelgek zijn jullie op elkaar, waarom zou je dit niet vastleggen voor altijd? Of je nou pas verliefd bent, net verloofd of allang getrouwd, dat maakt niet uit! Een loveshoot is hèt moment om eindelijk samen met elkaar goed op de foto te gaan. Bewust tijd nemen voor elkaar, met mooie foto’s als resultaat.

Tijdens een loveshoot leg ik jullie liefde voor elkaar vast op een spontane, ongedwongen, natuurlijke manier. Niets geposeerd, maar juist wie jullie echt zijn, echte momenten en echte emoties. Door een goede interactie met elkaar ontstaan er voldoende leuke momenten en mooie emoties. Aan jullie de enige taak om vooral te genieten van elkaar, dan fotografeer ik de liefde!

"Als ik er naar kijk dan voel ik me zó gelukkig! Dan word ik zo vrolijk en blij van het zien van ons op de foto's. We genieten dus volop van je foto's! Ongelooflijk dat een foto toch zoveel bij een mens los kan maken. We kijken nog elke dag met veel plezier terug op de fotoshoot. Zo leuk! Als we de foto's weer zien en bekijken dan zitten we beiden weer te stralen!"

As soon as I saw you, I knew an adventure was going to happen

WERKWIJZE

We maken de foto’s op een locatie naar keuze, dat kan overal zijn. Ik ga graag naar buiten, naar een bosgebied, park of lekker naar het strand. Liever binnen fotograferen? Dat kan ook! Ik heb de beschikking over een studio die van alle gemakken is voorzien! Mijn studio bevind zich op industrieterrein Zevenhuis, in Zwaag (Hoorn).

Tijdens het fotograferen kunnen jullie volledig jezelf zijn. Ik hou van spontane en ongedwongen foto's en daarom zal ik jullie niet in benarde posities of stijve houdingen zetten. Alles verloopt natuurlijk waarbij jullie volledig aandacht hebben voor elkaar en de fotoshoot zo echt even 'quality-time' is met zijn tweetjes.

Na de reportage ontvangen jullie binnen 48 uur een kleine preview. Daarna ga ik met alle beelden aan de slag, maak een selectie en bewerk ze nauwkeurig. Na ca. 2-3 weken zijn de beelden klaar en ontvangen jullie en link waar de foto’s digitaal te bekijken zijn. Hier kunnen jullie ook de keuze maken voor de beelden die je graag in hoge resolutie wilt ontvangen.

Laat jullie liefde vastleggen en boek een Loveshoot! 

"Wat een geweldig mooie foto's. Heel erg mooi om te zien hoe je de emoties hebt vastgelegd. Wij zijn daar erg blij mee en het brengt ons weer terug naar die momenten. Ontzettend bedankt!!"

TARIEF

Loveshoot

€ 245,-Inclusief:

- handgemaakt professioneel foto album met daarin de mooiste foto's
- 25 foto's naar keuze in hoge resolutie
- online fotogralerij deelbaar met familie en vrienden
- reiskosten tot 25km buiten Medemblik, daarbuiten € 0,35 per km
- BTW

TIP! – VALENTIJNSACTIE 2021

Boek nu een Loveshoot tijdens de meest romantische periode van het jaar: Valentijn!!

Bij boekingen gedaan in de maand Februari 2021 ontvang je daarom maar liefst 14% korting op de shoot! 


Voorwaarden:
- fotoshoot dient plaats te vinden vóór 1 september 2021
- korting geldig op alle boekingen voor een Loveshoot gedaan t/m 28-02-2021

REVIEWS

Jos houdt niet zo van de camera en van foto's maken. De manier waarop Miranda foto's maakte, maakte ons, ja zelfs Jos, enthousiast. Er zijn super leuke foto's uitgekomen. Lekker spontaan, precies zoals we zijn! Daarom raden wij Miranda zeker aan als je leuke, spontane foto's wilt hebben en niet zulke stijve foto's met poses. Miranda, nogmaals bedankt. We hebben nog steeds plezier van onze foto’s.

- Jos & Mireille | Loveshoot


Als ik er naar kijk dan voel ik me zó gelukkig! Dan word ik zo vrolijk en blij van het zien van ons op de foto's. We genieten dus volop van je foto's! Ongelooflijk dat een foto toch zoveel bij een mens los kan maken. We kijken nog elke dag met veel plezier terug op de fotoshoot. Zo leuk! Als we de foto's weer zien en bekijken dan zitten we beiden weer te stralen!

- Robert & Ellen | Loveshoot

Zin in een fotoshoot samen met je lief?

Neem vrijblijvend contact op.

Adresgegevens

Miranda van Assema Fotografie

Kaasdragersgilde 2
1671 RE Medemblik

E-mail: info@mirandavanassema.nl
Tel: 06 - 242 514 42

KvK: 60395087
BTW: NL002122286B60

Aangesloten bij

Menu