NEWBORN SHOOT

"Als ik er naar kijk dan voel ik me zó gelukkig! Dan word ik zo vrolijk en blij van het zien van ons op de foto's."

Een nieuw kindje, de kraamtijd is een bijzondere periode. De baby kamer, de kleertjes, de eerste visite. Momenten die nooit meer terugkomen. Zo waardevol om vast te laten leggen!

Today's moments are tomorrow's memories

WERKWIJZE

Het mooiste is om de newbornshoot te plannen tijdens een van de allereerste dagen. Juist die eerste momenten samen zijn zo waardevol! De kennismaking met opa en oma, of broer en zus, de verzorging thuis, die echte eerste kraamtijd.

De fotoshoot vind bij jullie thuis plaats, maar kan ook in 't ziekenhuis zijn als je daar nog even moet blijven. We fotograferen ongeveer 1 à 1,5 uur op een ongedwongen, journalistieke manier. Dat betekend dat ik vastleg wat er gebeurd, en jullie niet mogen poseren.

Na de shoot ontvangen jullie een online link waarop de foto's te bekijken en te downloaden zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met de opmaak van het album; een prachtig naslagwerk!

TARIEF

Newbornshoot

€ 295,-Inclusief:

- Handgemaakt mini album met daarin de mooiste foto's
- Online fotogralerij deelbaar met familie en vrienden
- Reiskosten tot 25km buiten Medemblik. Daarbuiten € 0,35 per km

TIP!

Boek een newbornreportage in combinatie met een zwangerschapsshoot en betaal slechts € 450. Dit is inclusief een mooi mini album van 15 x 15 cm, met de mooiste beelden uit beide reportages. Een prachtige herinnering aan een hele mooie en bijzondere tijd!

REVIEWS


Wauw... Wat een mooie foto's! We zijn er zo blij mee… Zo mooi om het te zien zoals het is. Tijdens het maken van de foto's was de sfeer gewoon ongedwongen en fijn, dat zie je ook terug. Fantastisch zeg!

- Yvonne & Richard | Day in the Life

Enthousiast?

Stuur mij een berichtje!

BLOG

Bekijk de blog pagina's van enkele newborn reportages:

Adresgegevens

Miranda van Assema Fotografie

Kaasdragersgilde 2
1671 RE Medemblik

E-mail: info@mirandavanassema.nl
Tel: 06 - 242 514 42

KvK: 60395087
BTW: NL002122286B60

Aangesloten bij

Menu