OVER MIJ

LEUK OM JE TE ONTMOETEN!

Ik ben Miranda van Assema, samen met Marcel woon ik in Medemblik. Via het Grafische vak ben ik in aanraking gekomen met fotografie, waarin ik mijn passie heb gevonden. Het mooiste van fotograferen is om herinneringen vast te leggen voor het leven! Mijn camera wijkt dan ook zelden van mijn zijde.

Ik hou niet van geposeerde foto's, maar juist van échte momenten en èchte situaties, gewoon zoals het is. Mijn stijl kun je omschrijven als spontaan, puur, ongedwongen en journalistiek. 

Waar ik ontzettend van geniet, zijn de kleine geluksmomentjes van alledag. In onze dagelijkse hectiek vergeten wij het nog wel eens, maar juist in die allerkleinste dingen ligt ons geluk. Het vastleggen van deze momentjes is het allerliefste wat ik doe. 

Dingen waar ik blij van wordt:
Weekendjes weg met Marcel / Onze hond Zahra, een Rhodesian Ridgeback en tevens vaak voor mijn camera ;-) / Pittige les bootcamp / Motorrijden / Dagje sauna met mam / Yoga / Suppen (met Zahra!) / Mountainbiken / Witte wijn in de zon in de tuin / Canon / Mooie plaatjes / Chillen in de hangmat / Blote voeten in het gras

Don't shoot what it looks like, shoot what it feels like - David Alan Harvey

Neem contact op:

info@mirandavanassema.nl

06 - 242 514 42

Medemblik, Noord Holland

Aangesloten bij:

Volg mij:

Menu