Recensies
Ervaringen van klanten die je voorgingen

Ervaringen van andere klanten

Nieuwsgierig naar hoe andere mensen de fotoshoot hebben ervaren? Hieronder heb ik enkele recensies verzameld. Deze zijn ook terug te vinden op mijn Facebookpagina en/of op Google.

Bruidspaar loopt het strand op naar de ceremonie waar de gasten al op hun wachten

Marloes & Sven - Bruiloft

Miranda heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd. Ze maakt de mooiste foto’s en ook het contact was top! Als je mooie foto’s wilt, een echte aanrader!

Kees & Ria - Familiefotografie

Wat een prachtige fotocollectie en wat een grote hoeveelheid foto’s. Geweldig! Je beleeft de hele dag weer opnieuw als je de foto's bekijkt. We zijn er ontzettend blij mee. Miranda, hartstikke bedankt voor deze prachtige foto’s!

Detail van een roze vlinder op een zonnebloem tijdens een afscheid van een stil geboren kindje

Anoniem - Afscheid

Heel erg bedankt voor de prachtige foto’s. We zijn er ontzettend blij mee, het zijn zulke dierbare herinneringen, hoewel het soms ook moeilijk is om ze te bekijken. We zijn ervan onder de indruk hoe je de momenten, emoties en sfeer zo authentiek hebt weten vast te leggen.

Rouwboeket met roze orchidee‘n op de kist tijdens de afscheidsdienst

Suzanne - Afscheid

Enorm blij met alle prachtige beelden die Miranda heeft gemaakt tijdens de uitvaart. Ze was zeer gepast aanwezig, en het voelde ook prettig. Het contact via mail/app en telefoon hebben we als heel fijn ervaren, en de persoonlijke touch die zij overal aan heeft gegeven wordt erg gewaardeerd. De foto’s, slideshow en het fotoboek zijn een hele mooie naslag van de uitvaart, en helpen echt in het verwerkingsproces. Wij gunnen iedereen ‘een Miranda’ in zo’n verdrietige tijd.

Jos & Mireille - Loveshoot

Jos en ik hadden een fotoshoot gewonnen van een like en deel actie voor Valentijnsdag van Miranda. We hadden al verschillende foto's bekeken en vooral ik was erg enthousiast. Jos houdt niet zo van de camera en van foto's maken. De manier waarop Miranda foto's maakte, maakte ons, ja zelfs Jos, enthousiast. Er zijn super leuke foto's uitgekomen. Lekker spontaan, precies zoals we zijn! Daarom raden wij Miranda zeker aan als je leuke, spontane foto's wilt hebben en niet zulke stijve foto's met poses. Mirada, nogmaals bedankt. We hebben nog steeds plezier van onze foto’s.

Hand in hand met je ouders over de heide tijdens de zwangerschapsfotoshoot bij de familiefotograaf

Michel & Martine - Day in the Life

Al twee keer hebben we een mooie fotoshoot laten verzorgen door Miranda. Beide fotoreportages waren zwangerschapsreportages, waarbij we de tweede keer ons dochtertje van 1,5 mee hadden. Onze kleine meid had de tijd van haar leven tijdens de fotoshoot, omdat Miranda alle ruimte gaf om te spelen en gek te doen. Miranda kon op deze manier alle dikke knuffels, vertederende blikken en die mooie schaterlach spontaan vangen, wat zijn de foto's prachtig geworden. We staan zo prachtig op de foto. We raden iedereen aan om ook zo'n mooie herinnering te laten maken door Miranda!

Michelle & Jurgen - Loveshoot

Wat een geweldig mooie foto's. Heel erg mooi om te zien hoe je de emoties hebt vastgelegd. Wij zijn daar erg blij mee en het brengt ons weer terug naar die momenten. Ontzettend bedankt!!

Grote broer ligt trots op de bank met zijn kleine broertje op schoot, een babyvoetje tussen kindervoetjes.

Yvonne & Richard - Kraamreportage

Wauw... Wat een mooie foto's! We zijn er zo blij mee… Zo mooi om het te zien zoals het is. Tijdens het maken van de foto's was de sfeer gewoon ongedwongen en fijn, dat zie je ook terug. Fantastisch zeg!

Robert & Ellen - Loveshoot

Als ik er naar kijk dan voel ik me zó gelukkig! Dan word ik zo vrolijk en blij van het zien van ons op de foto's. We genieten dus volop van je foto's! Ongelooflijk dat een foto toch zoveel bij een mens los kan maken. We kijken nog elke dag met veel plezier terug op de fotoshoot. Zo leuk! Als we de foto's weer zien en bekijken dan zitten we beiden weer te stralen!

Nicole & Barry - Loveshoot

Bij Miranda van Assema hadden mijn partner en ik voor het eerst een fotoshoot, een loveshoot. We waren wat onwennig in het begin, maar Miranda kon ons met leuke tips op ons gemak stellen. Hierdoor zijn het erg leuke foto's geworden en we zijn nog steeds heel blij met het resultaat. Ze hebben een mooi plekje in huis gekregen.

Jongen in de armen van zijn vader samen met zijn knuffel tijdens de uitvaart van zijn opa.

Jennie - Afscheid

Lieve Miranda, we zijn je zo dankbaar! Wat een prachtige foto's heb je ons gegeven. Zo waardevol. ❤

Mike & Esmee - Bruiloft

Het was super om onze trouwdag door Miranda te laten fotograferen. Ontspannen, meedenkend en ze weet de emoties van het moment te vangen in prachtige foto’s!

Fam. Koelman - Familieportret

In September met jou een shoot mogen doen die we gewonnen hadden met de Team Tessa loterij. Superspannend, omdat we allemaal niet houden van op een foto staan. En hoe zou Jasper het doen?? Het werd een grandioze middag. De klik tussen Jasper en jou was er meteen. Plus de nodige zwarte pieten en daar kwamen de mooie foto's. Nogmaals bedankt en wat zullen we reclame voor jou maken!!!

Fam. Schoenmaker - Day in the Life

Zeer professioneel en je ontvangt veel waar voor je geld. Een absolute aanrader!

Vrolijke familie in het Amsterdamse Bos

Jaap & Wil - Familieportret

Op 1 april hadden wij met Miranda afgesproken voor een fotoshoot met z’n vieren, mijn tweelingzus en onze mannen. Wat een succes! Het Amsterdamse Bos had onze voorkeur en Miranda verraste ons met een unieke plek. Schitterende, ontspannen foto’s. Miranda bedankt, voor ons is het goud!

Zin in een fotoreportage?

Neem vrijblijvend contact op.