LIEVE WOORDEN

Testimonials

wat andere klanten zeggen…

Miranda heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd. Ze maakt de mooiste foto’s en ook het contact was top! Als je mooie foto’s wilt een echte aanrader 👍🏼

- Marloes & Sven | Bruiloft

Al twee keer hebben we een mooie fotoshoot laten verzorgen door Miranda. Beide fotoreportages waren zwangerschapsreportages, waarbij we de tweede keer ons dochtertje van 1,5 mee hadden. Onze kleine meid had de tijd van haar leven tijdens de fotoshoot, omdat Miranda alle ruimte gaf om te spelen en gek te doen. Miranda kon op deze manier alle dikke knuffels, vertederende blikken en die mooie schaterlach spontaan vangen, wat zijn de foto's prachtig geworden. We staan zo prachtig op de foto. We raden iedereen aan om ook zo'n mooie herinnering te laten maken door Miranda!

- Michel & Martine | Day in the Life

Het was super om onze trouwdag door Miranda te laten fotograferen. Ontspannen, meedenkend en ze weet de emoties van het moment te vangen in prachtige foto’s!

- Esmee & Mike | Bruiloft

Wauw.. Wat een mooie foto's! We zijn er zo blij mee… Zo mooi om het te zien zoals het is. Tijdens het maken van de foto's was de sfeer gewoon ongedwongen en fijn, dat zie je ook terug. Fantastisch zeg.

- Yvonne & Richard | Day in the Life

Lieve Miranda, we zijn je zo dankbaar! Wat een prachtige foto's heb je ons gegeven. Zo waardevol. ❤

- Jennie | Uitvaart

Wat een geweldig mooie foto's. Heel erg mooi om te zien hoe je de emoties hebt vastgelegd. Wij zijn daar erg blij mee en het brengt ons weer terug naar die momenten. Ontzettend bedankt!!

- Michelle & Jurgen | Loveshoot

Als ik er naar kijk dan voel ik me zó gelukkig! Dan word ik zo vrolijk en blij van het zien van ons op de foto's. We genieten dus volop van je foto's! Ongelooflijk dat een foto toch zoveel bij een mens los kan maken. We kijken nog elke dag met veel plezier terug op de fotoshoot. Zo leuk! Als we de foto's weer zien en bekijken dan zitten we beiden weer te stralen!

- Robert & Ellen | Loveshoot

Bij Miranda van Assema hadden mijn partner en ik voor het eerst een fotoshoot, een loveshoot. We waren wat onwennig in het begin, maar Miranda kon ons met leuke tips op ons gemak stellen. Hierdoor zijn het erg leuke foto's geworden en we zijn nog steeds heel blij met het resultaat. Ze hebben een mooi plekje in huis gekregen.

- Nicole & Barry | Loveshoot

Jos en ik hadden een fotoshoot gewonnen van een like en deel actie voor Valentijnsdag van Miranda. We hadden al verschillende foto's bekeken en vooral ik was erg enthousiast. Jos houdt niet zo van de camera en van foto's maken. De manier waarop Miranda foto's maakte, maakte ons, ja zelfs Jos, enthousiast. Er zijn super leuke foto's uitgekomen. Lekker spontaan, precies zoals we zijn! Daarom raden wij Miranda zeker aan als je leuke, spontane foto's wilt hebben en niet zulke stijve foto's met poses. Miranda, nogmaals bedankt. We hebben nog steeds plezier van onze foto’s.

- Jos & Mirelle | Loveshoot

Op 1 april hadden wij met Miranda afgesproken voor een fotoshoot met z’n vieren, mijn tweelingzus en onze mannen. Wat een succes! Het Amsterdamse Bos had onze voorkeur en Miranda verraste ons met een unieke plek. Schitterende, ontspannen foto’s. Miranda bedankt, voor ons is het goud!

- Jaap & Wil | Familiereportage

Wat zijn wij blij met onze foto's van de fotoshoot in het Amsterdamse Bos. We hebben een hele gezellige tijd gehad en je maakt op een hele ongedwongen manier de prachtigste foto's. SUPER!

- Kees & Ria Verduijn | Familiereportage

NEEM CONTACT OP

Neem contact op:

info@mirandavanassema.nl

06 - 242 514 42

Medemblik, Noord Holland

Aangesloten bij:

Volg mij:

Menu