Journalistieke Trouwfotografie
Ongedwongen bruidsfotografie
Waardevolle herinnering
Ontspannen momenten

Journalistieke Trouwfotografie

Van Harte Gefeliciteerd met jullie verloving! Supertof dat jullie gaan trouwen. Nu zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf, en net zoals een trouwjurk en trouwpak, zijn ook trouwfoto’s heel persoonlijk. 

“Het was super om onze trouwdag door Miranda te laten fotograferen. Ontspannen, meedenkend en ze weet de emoties van het moment te vangen in prachtige foto’s!”

Mijn stijl kun je omschrijven als journalistiek en ongedwongen. Met veel liefde leg ik jullie bruiloft vast en vertel ik jullie verhaal: de voorbereidingen, het ja-woord, het omdoen van de ringen en alle andere speciale momenten van jullie trouwdag.

Werkwijze

Ik fotografeer graag de echte situaties en emoties; jullie pure zelf. Zonder poseren of andere poespas. De momenten die er zijn, zijn al zo mooi! Zoals die trotse blik van oma, knipoog van je vader, tranen van geluk en de gezelligheid van het samenzijn. Deze momenten maken het jullie, unieke verhaal en zijn zeer waardevolle herinneringen voor later.

Na jullie bruiloft ontvangen jullie zo snel mogelijk een online link waarop de eerste preview foto’s te bekijken zijn.

Voor een complete beschrijving verwijs ik jullie graag naar mijn brochure, waarin alles uitgebreid beschreven staat. Je kunt deze hieronder downloaden.

Tarieven Trouwfotografie

Benieuwd naar de kosten om een complete trouwreportage te laten maken? Hieronder zie je een voorbeeld.

voorbeeld: BASIS pakket

1.095
  • 6 uur fotografie
  • minimaal 250 digitale bestanden
  • slideshow
  • persoonlijke online galerij

*Bovenstaande prijzen zijn geldig tot 31-12-2021

Nieuwsgierig naar alle tarieven en wat er allemaal inbegrepen zit in de pakketten? Download dan de gratis brochure hieronder.

Portfolio trouwfotografie

Hieronder een kleine impressie van een aantal bruiloften ik heb mogen fotograferen.

Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie datum?

Neem vrijblijvend contact op.

Chat openen