Ongedwongen Trouwfotografie

Van Harte Gefeliciteerd met jullie verloving! Supertof dat jullie gaan trouwen. Nu zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf, en net zoals een trouwjurk en trouwpak, zijn ook trouwfoto's heel persoonlijk. 

"Het was super om onze trouwdag door Miranda te laten fotograferen. Ontspannen, meedenkend en ze weet de emoties van het moment te vangen in prachtige foto’s!"

Mijn stijl kun je omschrijven als journalistiek en ongedwongen. Met veel liefde leg ik jullie bruiloft vast en vertel ik jullie verhaal: de voorbereidingen, het ja-woord, het omdoen van de ringen en alle andere speciale momenten van jullie trouwdag.

"How do you spell Love? You don't spell it, you feel it" ~ Pooh

WERKWIJZE

Ik fotografeer graag de echte situaties en emoties; jullie pure zelf. Zonder poseren of andere poespas. De momenten die er zijn, zijn al zo mooi! Zoals die trotse blik van oma, knipoog van je vader, tranen van geluk en de gezelligheid van het samenzijn. Deze momenten maken het jullie, unieke verhaal en zijn zeer waardevolle herinneringen voor later.

Na jullie bruiloft ontvangen jullie zo snel mogelijk een online link waarop de eerste preview foto's te bekijken zijn.

Voor een complete beschrijving verwijs ik jullie graag naar mijn brochure, waarin alles uitgebreid beschreven staat. Je kunt deze hieronder downloaden.

TARIEF

Benieuwd naar de kosten om een complete trouwreportage te laten maken? Hieronder zie je een voorbeeld.

voorbeeld: basis pakket 2021

€ 1.095

6 uur fotografie

minimaal 250 digitale beelden

slideshow

online galerij

Nieuwsgierig naar alle tarieven en wat er allemaal inbegrepen zit in de pakketten? Download dan de gratis brochure hieronder.

REVIEWS


Het was super om onze trouwdag door Miranda te laten fotograferen. Ontspannen, meedenkend en ze weet de emoties van het moment te vangen in prachtige foto’s!

- Esmee & Mike | Bruiloft


Miranda heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd. Ze maakt de mooiste foto’s en ook het contact was top! Als je mooie foto’s wilt, een echte aanrader!

- Marloes & Sven | Bruiloft

Enthousiast?

Check snel of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

BLOG

Bekijk de blog pagina's van enkele voorgaande trouwreportages:

Adresgegevens

Miranda van Assema Fotografie

Kaasdragersgilde 2
1671 RE Medemblik

E-mail: info@mirandavanassema.nl
Tel: 06 - 242 514 42

KvK: 60395087
BTW: NL002122286B60

Aangesloten bij

Menu