Liefdevolle herinnering aan de mooiste dag van je leven

Ontspannen trouwfotografie

Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Ongedwongen

Ontspannen ga ik mee in jullie dag en beweeg ik mij tussen jullie gasten. Jullie kunnen volledig jezelf zijn tijdens de trouwreportage. Alle belangrijke details bespreken we vooraf nauwkeurig, zodat ik precies weet welke momenten er toe doen en ik daarop kan anticiperen. Met een gerust hart kunnen jullie de dag ontspannen beleven met de mensen die je liefhebt.

Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Professioneel

Een flinke dosis professionele bagage neem ik mee; niet alleen maak ik gebruik van professionele camera apparatuur en lenzen, in mijn nabewerking kan ik niet zonder professionele software, daarnaast zorg ik (direct bij thuiskomst) voor goede back-up van de beelden en is er gegarandeerd vervanging in geval van overmacht of ziekte.

Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Authentiek

Mijn stijl qua fotografie? Vooral documentair ofwel journalistiek. Dat wil zeggen dat ik niets in scène zet en gewoon fotografeer zoals de situatie is. Registreren ipv regisseren. Het resultaat? Een èchte reportage van jullie pure zelf. Zonder poseren of poespas, want het echte leven is al mooi genoeg!

Trouwfotografie die raakt!​

En dan is het eindelijk zover… de mooiste dag van jullie leven!  De afgelopen maanden zijn voorbij gegaan aan vele voorbereidingen, afspraken maken, geregel en natuurlijk ook voorpret. En als het dan eindelijk zover is, wil je optimaal kunnen genieten. Tijd om alle spanning los te laten en elkaar het JA-woord te geven.

Zo’n dag als deze vraagt om een blijvende, tastbare herinnering. Unieke, gave beelden waar jullie met veel liefde op terugkijken en jullie mee terugneemt naar die mooie momenten. Een toffe slideshow met muziek en een dierbaar, professioneel, handgemaakt album. Een waardevolle en dierbare herinnering, voor altijd.

Mijn werkwijze als trouwfotograaf

Kennismaken

Jullie zijn op zoek naar een geschikte en goede fotograaf voor jullie bruiloft. Er zijn heel veel aanbieders met veel verschillende stijlen. Het is vooral belangrijk dat jullie een goede klik hebben met jullie fotograaf om tot een geslaagde fotoreportage te komen. Als trouwfotograaf leer ik jullie graag beter kennen en daarom plan ik altijd een kennismakingsgesprek met jullie in om kennis te maken en jullie trouwdag en wensen te bespreken. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis.

Fotograferen

De dag van jullie bruiloft! Tijd om te gaan fotograferen en voor jullie om te gaan genieten! Vooraf hebben we alles tot in de puntjes besproken en het draaiboek samen doorgenomen. Zo weet ik welke momenten, mensen en situaties belangrijk zijn en wat niet mag ontbreken in de trouwreportage. Met een gerust hart kunnen jullie optimaal genieten van jullie trouwdag met alle fijne mensen om jullie heen, ondertussen zorg ik ervoor dat er een mooie beeldreportage wordt gemaakt om jullie een blijvende herinnering te geven.

Koesteren

Natuurlijk ontvangen jullie heel snel de allereerste preview zodat jullie dit kunnen delen. Binnen een week na jullie bruiloft deel ik het allereerste resultaat met jullie, van een paar beelden. Ongeveer 4-6 weken later ontvangen jullie de gehele reportage. De foto’s worden gedeeld op een afgesloten online link, wat ook deelbaar is met familie en vrienden, zodat jullie samen kunnen genieten. Het album stellen we samen op, zodat jullie ook iets tastbaars hebben. Waardevolle beelden om lang te koesteren.

Brochure Bruidsfotografie

Rustig op jullie gemak alles even nalezen? In mijn brochure vertel ik alles over mijn bruidsfotografie, mijn werkwijze, mijn tarieven en mijn stijl. Vol met beelden van voorgaande bruiloften. Ook leuk ter inspiratie voor jullie bruiloft!

Preview Brochure Bruidsfotografie
Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Portfolio Trouwfotografie

Een klein overzicht uit mijn werk als trouwfotograaf deel ik graag hieronder. Het is een kleine mix van recente bruiloften welke ik met veel liefde heb gefotografeerd. Wil je vrijblijvend meer informatie over mijn werkwijze of heb je andere vragen? Schroom niet om contact op te nemen.

Bruidspaar knuffelt tijdens fotoshoot op hun trouwdag
Bruidspaar samen tijdens golden hour, het mooie avondlicht
Bruidsmeisje danst tijdens borrel na de ceremonie
Bruidspaar tijdens fotoshoot in het Streekbos van Enkhuizen, groene bomen en blauwe lucht
Proost op jullie huwelijk!
Make-up wordt aangebracht bij de bruid
Bruidsjongen kijkt toe naar het omdoen van de ringen
Mannelijk bruidspaar in rozentuin

Enthousiast? Laten we kennismaken! Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Plan een gesprek via onderstaande button.

Wat klanten zeggen over mijn trouwfotografie...

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Een greep uit de recensies deel ik hieronder. Meer recensies lees je hier op deze pagina.

Bruidspaar knuffelt tijdens fotoshoot op hun trouwdag

Ongedwongen

Miranda heeft onze bruiloft vastgelegd en wat zijn we super blij met het eindresultaat. Ook op de dag zelf en in de voorbereidingen was het erg fijn om met haar samen te werken. Heel ongedwongen, we hadden bijna niet door dat ze erbij was en we voelden ons erg bij haar op ons gemak. Een aanrader om haar erbij te hebben op jullie mooiste dag. Heel erg bedankt Miranda!

Boom in bloesem met bruidspaar

Afwisseling

Wat hebben we genoten van alle foto’s. Afwisselend zijn ze, prachtig, grappig en ontroerend. We krijgen complimenten van de mensen om ons heen over je mooie foto’s. Alle eer aan jou natuurlijk!

Trouwfotograaf Amsterdam Medemblik 03

Genieten

Wat ontzettend mooi de foto’s. We hebben erg genoten van de dag. We zijn ontzettend blij dat we jou hebben gekozen om onze speciale dag vast te leggen. We hebben ook genoten van jouw enthousiasme.

Tarieven Trouwfotografie

Wat is de investering voor het laten maken van een complete trouwreportage? Mijn tarieven starten vanaf € 1.795,- voor 6 uur fotografie. 

BRONS

1.795
  • max. 6 uur fotografie
  • persoonlijke online galerij
  • klein album door mij samengesteld

*Bovenstaande prijzen zijn geldig bij boekingen gedaan t/m 31-12-2024

Standaard inbegrepen in alle pakketten:

Rustig alles even nalezen? Download hieronder vrijblijvend mijn brochure. Daarin vind je alle uitgebreide informatie over mijn bruidsfotografie, mijn werkwijze, de verschillende tarieven en mijn stijl. Vol met beelden van voorgaande bruiloften

Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Maak kennis met jullie trouwfotograaf

Hoi! Ik ben Miranda!
Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp.  Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Beschikbaar op jullie trouwdatum?

Direct weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Wacht niet te lang en neem snel contact op! Informeer vrijblijvend via onderstaande button of bel/app naar 06 – 242 514 42.

Ik ben aangesloten bij: