Portfolio
Bekijk beelden uit eerdere trouwreportages

Portfolio

Een overzicht uit mijn portfolio deel ik graag hieronder. Het is een kleine mix van verschillende bruiloften welke ik met veel liefde heb gefotografeerd. Wil je vrijblijvend meer informatie over mijn werkwijze of heb je andere vragen? Schroom niet om contact op te nemen.

Wat klanten zeggen...

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Een greep uit de recensies deel ik hieronder. Meer recensies lees je hier op deze pagina.

Bruidspaar naast Ford Mustang

Meedenkend

Het was super om onze trouwdag door Miranda te laten fotograferen. Ontspannen, meedenkend en ze weet de emoties van het moment te vangen in prachtige foto’s!

Boom in bloesem met bruidspaar

Afwisseling

Wat hebben we genoten van alle foto’s. Afwisselend zijn ze, prachtig, grappig en ontroerend. We krijgen complimenten van de mensen om ons heen over je mooie foto’s. Alle eer aan jou natuurlijk!

Silhouette van bruidspaar met sluier

Toffe beelden

We zijn ontzettend blij met alle foto’s, wat een toffe beelden! We hadden bijna niet door dat jullie erbij waren en toch hebben jullie alle mooie momenten vastgelegd. Bedankt! Het was fijn dat jullie erbij waren. 

Hoi! Ik ben Miranda!

Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp.  Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Meer informatie?

Heb je vragen over mijn reportages, werkwijze of wil je weten of ik beschikbaar ben op jullie datum? Neem dan vrijblijvend contact via onderstaande button of bel/app naar 06 – 242 514 42.

Ik ben aangesloten bij: