Bruidspaar loopt het strand op naar de ceremonie waar de gasten al op hun wachten

Sven & Marloes - Bruiloft in Medemblik

Dit ontzettende lieve stel is al 18 jaar samen, maar trouwplannen waren er nooit echt. Totdat Sven een aanzoek deed tijdens een van zijn optredens als muzikant, en Marloes ten huwelijk vroeg. Natuurlijk zei zij JA! 

Vrijdag 24 mei 2019 was het dan zover! Het strandpaviljoen de Zoete Zee in Medemblik was de locatie waar alles plaatsvond. Gelukkig was het prachtig weer en kon de ceremonie, zoals gepland, op het strand doorgaan.

Voorafgaand aan de ceremonie genoten familie en vrienden van een heerlijke barbeque op het terras. De sfeer werd compleet gemaakt met de sfeervolle muzikale begeleiding van de Braziliaans jazz muziek van Latin Moves. 

Na het proosten en de speeches gingen wij even op pad met het bruidspaar om enkele foto’s te maken in de omgeving. Hoe gaaf is het om zo’n fantastische rode kever als trouwauto te hebben!

Bruidspaar poseert voor Stoommachine Museum van Medemblik
Bruidspaar loopt het strand op naar de ceremonie waar de gasten al op hun wachten
Bruidspaar tijdens ceremonie

Een hele grote verrassing voor iedereen was wel dat de Babs Marianne Brom werd weggestuurd en de ceremonie over is genomen door de plaatselijke Cabaretgroep ZGAN. Dit was door het bruidspaar in ’t geniep geregeld! Fantastisch!

Een trouwceremonie in de avonduren geeft een sfeervol effect

Zin in een fotoshoot?

Neem vrijblijvend contact op.