UITVAART

Meer informatie

UITVAART – MEER INFO

Elk afscheid is persoonlijk, ieder afscheid uniek. Als uitvaartfotograaf fotografeer ik vooral de liefde,  niet het verdriet. Ik fotografeer discreet en respectvol, met oog voor detail. Details als een prachtig bloemstuk, een beschilderde kist, een kaars. Details die je vaak ontgaan in een tijd waarin je in een roes leeft, en je alles niet bewust beleefd. Door het fotograferen van een uitvaart krijg je beelden waarmee je dit soort momenten later op een rustig moment terug kunt kijken. Je bewaard de herinnering van het waardevolle afscheid.

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

WERKWIJZE

Vooraf bespreken we jullie wensen en de uitvaart volledig door. Dit kan telefonisch, met de familie en ook met de uitvaartondernemer. We bespreken o.a. welke momenten je graag in beeld wilt hebben. Dit kunnen momenten zijn zoals het sluiten van de kist, de condoleance, sprekers, aankomst op de rustplaats en het laatste afscheid.

TARIEVEN & PAKKETTEN

De gemaakte beelden zijn enorm waardevol. Daarom is mijn afscheidsfotografie altijd inclusief een professioneel fotoalbum. Een mooi album van goede kwaliteit waarin de unieke foto's het best tot hun recht komen. Een album wat je altijd rustig kunt terugkijken wanneer er behoefte naar is.

Menu