UITVAART

Meer informatie

UITVAART – MEER INFO

Ieder afscheid is persoonlijk en uniek. Als uitvaartfotograaf fotografeer ik vooral de liefde, niet het verdriet. Ik fotografeer discreet en respectvol, met oog voor detail. Details als een prachtig bloemstuk, schilderingen op de kist of een mooie kaars ontgaan je vaak in een tijd waarin je in een roes leeft. De beelden van de uitvaart geven je de kans om dit op een rustig moment te bekijken. Je bewaart zo die liefdevolle herinnering van een waardevol afscheid.

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

WERKWIJZE

Vooraf bespreken we jullie wensen en de uitvaart volledig door. Dit kan telefonisch, met de familie en ook met de uitvaartondernemer. We bespreken onder andere welke momenten je graag in beeld wilt hebben. Dit kunnen momenten zijn zoals het sluiten van de kist, de condoleance, sprekers, aankomst op de rustplaats en het laatste afscheid.

TARIEVEN & PAKKETTEN

De gemaakte beelden zijn enorm waardevol. Daarom is mijn afscheidsfotografie altijd inclusief een professioneel fotoalbum. Een mooi album van goede kwaliteit waarin de unieke foto's het best tot hun recht komen. Een album waarin je het afscheid altijd kunt terugkijken.

Neem contact op:

info@mirandavanassema.nl

06 - 242 514 42

Medemblik, Noord Holland

Aangesloten bij:

Volg mij:

Menu