Onze Wall Art Collecties

Persoonlijk kunstwerk op maat voor een dierbare herinnering

Persoonlijk kunstwerk

De gehele Fotografie Belevenis staat in het teken van het creëren van een tijdloos en dierbaar eindproduct, een herinnering om te koesteren.

Een persoonlijk kunstwerk voor aan de muur, zodat je altijd kunt genieten van de liefde voor elkaar. Misschien een mooi album met de mooiste momenten of een gave portretbox, als ware een levend schilderij. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina.

Onze Wall Art Collecties

Agaath Collectie

Amethist Collectie

Kunstwerk met je geliefde boven de bank

Opaal Collectie

Pyriet Collectie

Varisciet 4 Collectie

Varisciet 9 Collectie

Labradoriet Collectie

Robijn Collectie

Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Portretbox

Een ‘schatkist‘ vol met mooie, waardevolle herinneringen. Gevuld met passe-partouts, en altijd één toonbaar achter het glas. Je kunt altijd variëren met degene die je laat zien. Daarom is het ook wel een levend kunstwerk. Een echt pronkstuk op tafel en een prachtige aanvulling naast een mooie collectie aan de muur.

Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Stijlvol album

Een tijdloos album, met de hand gemaakt bij mijn vaste album leverancier. De mooiste beelden uit de fotosessie gebundeld. Toon hem open op de salontafel, steeds weer opengeslagen op een andere pagina.

Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Enthousiast?

Boek een unieke Fotografie Belevenis!

Wat klanten zeggen...

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Een greep uit de recensies deel ik hieronder. Meer recensies lees je hier op deze pagina.

Zwangerschapsfotografie met klein kind

Miranda fotografeert op een ongedwongen manier en weet daarmee mooie momenten heel spontaan en natuurlijk vast te leggen. Een fotoshoot met haar is bovendien een heel leuke en gezellige ervaring, de service is heel goed en het resultaat is altijd prachtig.

Marianne

Het prachtige ochtendlicht op een mooie koude zondagochtend op de heide valt op een meisje die in de armen van haar ouders zit tijdens de zwangerschapsshoot

Al twee keer hebben we een mooie fotoshoot laten verzorgen door Miranda. Beide fotoreportages waren zwangerschapsreportages, waarbij we de tweede keer ons dochtertje van 1,5 mee hadden. Onze kleine meid had de tijd van haar leven tijdens de fotoshoot, omdat Miranda alle ruimte gaf om te spelen en gek te doen. Miranda kon op deze manier alle dikke knuffels, vertederende blikken en die mooie schaterlach spontaan vangen, wat zijn de foto’s prachtig geworden. We staan zo prachtig op de foto. We raden iedereen aan om ook zo’n mooie herinnering te laten maken door Miranda!

Michel & Martine

Wat een pret heeft dit gezin samen met elkaar tijdens hun ongedwongen familie fotoshoot in Medemblik

Twijfels? Niet nodig 😉 Gewoon doen en geniet van Miranda haar ontspannen professionaliteit!

Fam. Karsten

Hoi! Ik ben Miranda!

Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp.  Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Illustratie van logo Miranda van Assema Fotografie

Zin in een unieke Fotografie Belevenis samen met je degene die je liefhebt?

Neem vrijblijvend contact via onderstaande button of bel/app naar 06 – 242 514 42.