ZWANGERSCHAPSSHOOT

"Een fijne, ontspannen fotosessie hebben wij Miranda gehad en wat zijn de foto's mooi geworden! Een fijne herinnering aan een bijzondere tijd."

Gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie in verwachting zijn! Je zwangerschap is een hele bijzondere periode in je leven. Nieuw leven wat zich je buik ontwikkeld, heel bijzonder om mee te maken. 

In Love with a human that I haven't met

WERKWIJZE

De periode dat je met zwangerschapsverlof bent is een mooie tijd om een zwangerschapsfotoshoot te boeken. De fotoshoot kan plaatsvinden in de studio of buiten op een mooie locatie. We bespreken vooraf waar we gaan fotograferen. Uiteraard houden we rekening met de omstandigheden en zorgen we ervoor dat het comfortabel is, en je niet te veel hoeft te lopen of klauteren. Voorafgaand aan de shoot hebben we contact wat jullie graag in de beelden terug willen zien.

Tijdens de shoot zijn we ongeveer 1 uurtje aan het fotograferen. Het is een ontspannen fotosessie, echt even tijd voor jullie samen. Hebben jullie al kinderen? Neem ze dan vooral mee! Het is heel leuk om deze hierbij te betrekken.

Na de shoot ontvangen jullie een online link waarop de foto's te bekijken en te downloaden zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met de opmaak van het album; een prachtig naslagwerk!

TARIEF

Zwangerschapsshoot

€ 245,-Inclusief:

- Handgemaakt mini album met daarin de mooiste foto's
- Online fotogralerij deelbaar met familie en vrienden
- Reiskosten tot 25km buiten Medemblik. Daarbuiten € 0,35 per km

TIP!

Boek een zwangerschapsshoot in combinatie met een newbornreportage en betaal slechts € 450. Dit is inclusief een mooi mini album van 15 x 15 cm, met de mooiste beelden uit beide reportages. Een prachtige herinnering aan een hele mooie en bijzondere tijd!

REVIEWS

Tijdens de fotoshoot hadden we ons dochtertje van 1,5 jaar mee. Onze kleine meid had de tijd van haar leven tijdens de fotoshoot, omdat Miranda alle ruimte gaf om te spelen en gek te doen. Miranda kon op deze manier alle dikke knuffels, vertederende blikken en die mooie schaterlach spontaan vangen, wat zijn de foto's prachtig geworden. We staan zo prachtig op de foto. We raden iedereen aan om ook zo'n mooie herinnering te laten maken door Miranda!

Enthousiast?

Stuur mij een berichtje!

BLOG

Bekijk de blog pagina's van enkele voorgaande zwangerschapsshoots:

>> Bekijken... Martine & Michel

Adresgegevens

Miranda van Assema Fotografie

Kaasdragersgilde 2
1671 RE Medemblik

E-mail: info@mirandavanassema.nl
Tel: 06 - 242 514 42

KvK: 60395087
BTW: NL002122286B60

Aangesloten bij

Menu